Mitt første møte med Kran

 

Dette er en film av meg og min kollega Martin i det vi tar oss av hygiene og renhold av et oppdrettsanlegg i Loppa, Øksfjord. Det var under min tid i Grieg Seafood Finnmark at jeg hadde mitt første møte med å håndtere kran. Det var her jeg virkelig fattet stor interesse for kranføring. Det er vanskelig å beskrive, men når jeg kjører kran er det liksom som at tiden ikke eksisterer. Jeg bare koser meg.

Videre så viser denne filmen hvilken fantastisk natur vi har nordpå. Dette var i vårtider der endelig sola var tilbake! Blikkstille og gode tider i møte. Den kan virke noe lang, men bare la omgivelsene og naturen få lov til å vise seg fram.

Dette er bare en av mange filmer jeg kommer til å legge ut. Håper det gir mersmak 🙂
-Knut

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: