Løft av Trappetårn

Her har jeg (Anhuker), Trond (Kranfører) som du hører på radio, og Christer Hatland (Anhuker) ett hiv på et trappetårn. Ståltrapptårn på 8 tonn og skal brukes for arbeidere som trenger å komme seg opp i en båt.
Vi brukte 4 stropper med 3 tonn SWL (Safe Working Load) og festet de i stålbjelkene til trappa. Dette tilsvarer 12 Tonn tilsammen, og vi har god sikkerhetsmargin.Setter pris på å være i trygge hender med kompetente folk rundt meg. Gleder meg til videre løft med gjengen! 🙂

Hivet ble gjennomført trygt og helt etter boka. For meg var dette første hiv med denne type last og jeg opplevde det som spennende!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: