Sjekk av grense på kjetting

Sjekk av grense på kjetting

Hadde en situasjon på jobb der jeg lurte på om kjettingen jeg brukte i krana var kraftig nok for løftet jeg skulle ta. Dette er noe jeg skal kunne og ikke være i tvil på under noen omstendigheter.

Jeg glemte rett og slett hvor jeg skulle sjekke. Følte i dette øyeblikk at jeg feilet i min jobb som kranfører. Til slutt viste sjefen meg at det er øverst i kjettingfestet man finner informasjonen. På bildet ser dere fargen gul som betyr at det er kontrollert i år og på baksiden ser du hvor mye den tåler.

På en måte er det bra at jeg “feilet” på sjekk av kjetting. Dette fordi at jeg nå ALDRI kommer til å glemme hvor jeg skal lete! 🙂 Dagens lærdom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: