Diverse bilder fra god stemning på Havyard Ship & Technology

Bildene inneholder mye god stemning. Første er meg og Trond i en av våre mange vel så innholdsrike samtaler. Mange gode flirende stunder der! Jimmyen som jeg er blitt kjent med. Christer og Formann for helidekket (Fra der jeg hadde min første selvstendige tid i G2 Tårnkran)
Til slutt er det en som jeg akkurat hadde lært hvordan man skulle “snare” en stropp 🙂 

Gode tider! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: