Litt fra Havna den siste tiden

IMG_3350 IMG_3371 IMG_3389

På første bilde har vi Mike, eller Michael som koser seg med knekkis. Vi kaller han for Mike her på havna. Han prater en del engelsk med sleng og er alltid i godt humør!  Har blitt bedre kjent med ham med tiden og håper at vi får jobbe sammen lenge.

På bilde nummer 2 har vi Kranfører Nielsen som strekker ut overkroppen etter en intensiv økt i kranhytta.
Det er viktig å huske på å få strekt ut kroppen skikkelig etter endt økt. Dette er forebyggende for eventuelle framtidige skader. Å kjøre kran  krever ekstremt fokus. Dette er viktig for det er en dyrebar last vi har på og ikke minst så passer vi på personell på bakken.

Siste bilde er fra idag faktisk. Den ene krana var satt ut av drift, så da ble det to ganger så mye arbeid for den ene krana som fortsatt var i drift. Bildet forklarer kødannelsen som oppstår når det ikke er to kraner, men en som kjører.
Så ønsker jeg bare å informere sjåførene som leverer og henter last. Vi gjør alltid hva vi kan for å få kranene i drift og produksjonen igang igjen.

Hilsen Kranfører Olsen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: