Feiring av Gustavs Dåp🕯️⛪️

Til alle som var til stede og delte øyeblikket med oss, vil vi uttrykke vår dypeste takknemlighet. Deres tilstedeværelse bidro til å skape en atmosfære av kjærlighet og samhørighet. Dere ga dåpen en ekstra dimensjon av glede, og vi er så takknemlige for at dere delte denne spesielle dagen med oss.

Til dere som hjalp til med å organisere og planlegge dåpen, ønsker vi å uttrykke vår oppriktige takk. Dere la ned en betydelig innsats for at alt skulle være perfekt, og deres dedikasjon og engasjement gjorde en enorm forskjell. Uten deres hjelp og støtte ville denne dagen ikke vært mulig å gjennomføre på en så fantastisk måte.

Vi ønsker også å takke svigerfar og tante som bidro med taler under dåpen. Deres ord og skapte en stemning av inspirasjon og refleksjon. Dere satte ord på våre følelser og gjorde denne dagen enda mer minneverdig.

Våre takk går også til dere som brakte gaver og lykkeønskninger til Gustav. Gjennom deres omtanke og generøsitet har dere vist deres kjærlighet og støtte til vår lille. Hvert eneste bidrag har en spesiell betydning for oss, og vi er takknemlige for hver eneste tanke og gest.

Til slutt ønsker vi å takke Gustavs faddere Line og Martin for deres viktige rolle i hans liv. Dere har lovet å veilede og støtte ham på hans vei, og vi er takknemlige for at dere er en del av hans oppvekst. Deres engasjement og kjærlighet vil være uvurderlig for Gustav, og vi setter stor pris på dere.

Samlet sett har dere alle bidratt til å gjøre dåpen til Gustav til en uforglemmelig dag, fylt av kjærlighet og glede. Vi er dypt takknemlige for at dere er en del av våre liv og for all den omsorg og støtte dere viser oss. Dere har beriket denne spesielle begivenheten på utallige måter, og vi vil bære minnene fra denne dagen med oss for alltid.

Tusen takk, kjære alle, for at dere gjorde Gustavs dåp til en komplett og uforglemmelig opplevelse.

-Knut

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: